Het geschikte verwarmingssysteem voor uw woning

Warmtepompen & CV

Geld besparen en toch op de meest ecologische manier verwarmen? Een warmtepomp is de beste oplossing voor elke woning. BVO-Clima komt zo’n ecologisch verwarmingssysteem installeren in uw woning. Dit is mogelijk voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor de meeste renovaties kan er worden gekozen voor een warmtepomp. Dit efficiënt systeem vraagt een eenmalige investering, maar zorgt voor een grote besparing op lange termijn. Wij informeren u met betrekking tot de perfecte oplossing op maat en wij zorgen voor een keurige installatie. Tijdens de winter geniet u gewoon van uw ecologisch verwarmde woning!

Centrale verwarming

Ook voor alle werken aan de centrale verwarming doet u een beroep op onze installateur in de Kempen. Wij hebben veel ervaring met verwarmingssystemen en centrale verwarming. Voor elk type woning en elk budget bestaat er een ideale verwarmingsmethode. Een centrale verwarming doorheen heel uw woning zorgt voor een aangename warmte, wanneer u dat maar wenst. Hiervoor wint u bij ons het nodige advies in. Daarbij gaan wij prat op een perfecte prijs en de beste kwaliteit.

Verwarmingsketel onderhouden

Het jaarlijks onderhoud of het nazicht van de verwarmingsketel verlengt niet alleen de levensduur maar het reduceert ook de kosten. Dankzij een vroege detectie van eventuele haperingen aan uw verwarmingsketel kunnen grotere kosten worden vermeden. Daarom is het belangrijk dat u uw verwarmingsketel jaarlijks laat nazien en onderhouden. Zelfs al werd uw verwarmingsketel niet geïnstalleerd door BVO-Clima kunt u alsnog bij ons terecht voor uw jaarlijks onderhoud.

Contacteer ons

Neem snel contact op met onze specialisten te Turnhout. Onze installateurs komen ook bij u langs. Hebt u vragen? Geef ons dan een belletje.