Een algemene vakman uit de Kempen

Overige diensten

Naast het installeren van verwarmingssystemen of airconditioning kunt u bij ons ook terecht voor de eerder algemene klussen in uw woning. Omdat wij reeds jaren in het vak zitten, hebben wij een goede allround kennis rondom technische installaties in woningen. Wij staan u dan ook bij met onze technische kennis en adviseren u bij nieuwbouwprojecten of renovaties. Kortom: bij ons rekent u altijd op een bekwame vakman voor al uw projecten!

Elektrische opdrachten

Woont u in een wat oudere woning en is uw elektrisch bord aan vernieuwing toe? Wij installeren zekeringkasten en elektrische borden die voldoen aan de strengste normen. Wilt u graag meteen door de elektrische keuring komen zonder al te veel extra kosten aan uw woning? Laat uw elektrisch bord dan nazien en eventueel vervangen door onze monteur uit de Kempen! Ook voor andere elektriciteitswerken zoals de installatie van uw verlichting, herstellingswerken aan allerhande elektrische toestellen of andere technische werken kunt u terecht bij onze algemene vakman te Turnhout.

Badkamerrenovaties en sanitair

Ook voor de opfrissing van badkamers en sanitaire delen in uw woning kunt u bij ons terecht. Wij werken steeds met degelijke materialen en bieden u het beste advies voor uw woning. Dit voor elk budget. Van het vervangen van een kraan tot het installeren van een volledige inloopdouche: voor al deze installaties beschikt u over één contactpersoon. Elektriciteit plaatsen of het geven van een volledig nieuwe look aan uw badkamer? Wij leveren een betrouwbare service met kennis van zaken. Dit alles steeds aan een correcte prijs.

Contacteer ons

Wij noemen onszelf correct, persoonlijk en budgetvriendelijk. Klinkt dat goed?
Neem dan snel contact op met onze Kempense vakmannen.