locatie

Complete badkamerrenovatie van hoge kwaliteit

Vakwerk van allround professionals

lijn

BVO-Clima in Turnhout is dé allround vakman voor een compleet uitgevoerde badkamerrenovatie. Wij hebben de expertise om uw badkamer perfect in orde te maken. Uw badkamer wordt geheel naar wens opgeleverd en meteen volledig voorzien van elektriciteit en verwarming. Onze vakmensen zijn ook deskundig op dit gebied. Wij nemen professioneel de gehele badkamerrenovatie voor onze rekening en leveren uitsluitend vakwerk op voor het vakkundig plaatsen van sanitair. Als ervaren verwarmingsinstallateur kunnen wij u goed adviseren over de diverse mogelijkheden op het gebied van verwarming. Naar wens leggen wij vervolgens meteen moderne vloerverwarming voor u aan of plaatsen handdoekradiatoren voor een optimale verwarming.

Topservice voor grote perfectie in badkamerrenovatie

lijn

Voor een perfecte uitvoering van uw badkamerplannen bieden wij u de hoogst mogelijk service. Met onze all-in-one service ontlasten we u volledig en heeft u heel handig één direct aanspreekpunt voor alle badkamerwerkzaamheden. Wij nemen ook de afbraakwerken voor een nieuwe badkamer op ons. Verder werken wij samen met Desco voor de levering van sanitair en toebehoren. In hun showroom kunt u zich laten inspireren en op uw gemak een keuze maken uit een groot aanbod moderne sanitaire voorzieningen. Kortom, wij zijn een prima partner voor uw badkamerrenovatie waar u volledig op kunt vertrouwen. Bovendien ziet onze meewerkend zaakvoerder er persoonlijk op toe dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Kwaliteitswerk heeft onze hoogste prioriteit. En dat tegen een gunstige prijs! 

Contacteer ons

Graag komen we bij u langs voor een persoonlijk plan op maat voor een geheel nieuwe badkamer. Neem snel contact met ons op voor een offerte of maak vandaag nog een afspraak.