locatie

Heerlijk genieten van airco in de zomer!

Airco

lijn

Geniet vanaf nu elke zomer van een koele woning en een frisse slaapkamer dankzij de installatie van een airco. BVO-Clima plaatst alle types airconditioningsystemen en raadt u steeds de beste airco aan, rekening houdende met uw prijsklasse. U mag bij ons aankloppen voor een nieuwe airco in uw bestaande woning, zelfs zonder breekwerk aan muren of daken. Wij hebben ervaring met alle merken die op de markt beschikbaar zijn, zo kan er steeds voor de juiste airco worden gekozen. Ook nieuwbouwwoningen, kantooromgevingen of werkruimtes kunnen worden uitgerust met een aircosysteem. Dankzij de vakkundigheid van onze vakmannen te Turnhout geniet u binnen een paar dagen van een woning met een aangename temperatuur!

Onderhoud bestaande systemen

lijn

Wij komen ook naar uw kantoor of woning om bestaande klimaatsystemen te onderhouden, dit voor alle types en merken. Uw airconditioning een regelmatige onderhoudsbeurt geven is belangrijk voor het correct functioneren ervan. Het onderhouden van uw airco helpt de levensduur van uw installaties te verlengen alsook op uw energiekost.

Daarenboven kan grote schade worden vermeden door kleine reparaties preventief uit te voeren, indien dat natuurlijk nodig is. Ook uw gezondheid wordt beschermd door het regelmatig onderhouden van uw airconditioning, omdat de lucht op deze manier beter wordt gezuiverd. Naast een jaarlijks nazicht moet een bestaande airconditioning ongeveer elke twee jaar opnieuw worden aangevuld en daarnaast ook gevacumeerd. Voor al deze en andere onderhoudswerkzaamheden in de Kempen bent u bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons

Een nieuwe installatie of het nazicht van een bestaande airconditioning in de Kempen? Neem gauw contact op met BVO-Clima voor een betrouwbare service!